Koncert je potekal v torek: 22. decembra 2020 ob 20:00. Ogled je možen na spodnji povezavi:

https://fb.watch/5MoA0dO3QQ/

NOVO: Pošljite potrdilo o donaciji na naš mail: info@rotaract-celje.org, ali na naš FB profil Rotaract Celje in sodelovali boste v žrebanju za paket presenečenja.

Dragi prijatelji!

Kljub nenavadni situaciji smo se odločili, da vam pričaramo božično vzdušje in organiziramo dobrodelni božični koncert, ki ga boste lahko gledali kar od doma. Na koncertu bo igrala skupina Take OFF. ?

Spletni koncert bo imel tudi dobrodelen namen. Donacija bo namenjena Božičkovi tovarni daril za obdarovanje otrok, ki niso prejeli božičnih daril ter otrok na Onkološki bolnišnici v Ljubljani in Mariboru.

Poleg donacije pa upamo, da bo predavanje tudi vam prineslo nekaj pozitive in dobre energije, ki jo v teh časih zagotovo potrebujemo.

MOŽNOST VAŠE DONACIJE: Na dan koncerta pošlji SMS s ključno besedo Objem5 na 1919 in nameni 5€ za obdarovanje otrok.

Skupina TAKE OFF prihaja iz Slovenskih Konjic in jo sestavljajo mladi nadarjeni fantje, ki gojijo izjemno ljubezen do glasbe: Alen Kovše na vokalu in kitari, Matic Pokorn na basu, Jure Skaza na bobnih in Matic Mlakar na klaviaturah. Mnogi jih poznajo po preigravanju raznolike glasbe tujih izvajalcev, prav tako pa imajo že nekaj avtorskih pesmi.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo OBJEM5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR za sklad Fundacije Barbare Celjske. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekom Slovenije, d.d., A1 Slovenija, d.d., T-2 d.o.o. in Telemach d.o.o. Storitev SMS donacija – za Fundacijo Barbare Celjske omogočajo: Fundacija Barbare Celjske, ustanova za štipendiranje v sodelovanju z zgoraj navedenimi telekomunikacijskimi družbami.

Categories: Dogodki

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *