Rotaractov športni turnir – PRESTAVLJEN

Zahvaljujemo se vam za podporo. O novem datumu vas obvestimo v kratkem.

Vabljeni na naše športno-zabavno druženje s košarko 3×3, skupinsko vadbo in aktivnostmi za otroke. V soboto, 23.4.2022, od 14. ure dalje, bomo člani Rotaract kluba Celje v sodelovanju z ekipo SuperTrening poskrbeli za dobro mero športanja za vse željne aktivnega sobotnega popoldneva. 

Ob dobri hrani in pijači ter spremljevalnem programu in animacijah za otroke, bo vsak lahko našel nekaj zase.

Zaželeni prispevek: 10 eur / udeleženca.

Z zbranimi sredstvi bomo perspektivnim mladim omogočili športne treninge po njihovi izbiri, da bodo lahko še nadalje razvijali svoj športni talent.

V nagradnem fondu so bogate praktične nagrade. Razglasili bomo najboljšo žensko košarkaško ekipo in moško košarkaško ekipo mlajši ter veterani. Naša posebna nagrada bo namenjena dobrodelnemu društvu, ki bo na turnirju najbolj aktivno udeležen. K sodelovanju lahko društva povabijo tako aktivne člane, kot sorodnike, prijatelje ali znance, ki bodo zastopali društvo. V skupnem seštevku bomo vrednotili tako sodelovanje v košarki kot na skupinski vadbi. Sodelovanje za skupni seštevek, prosimo, označite v prijavi.

Zaželene so čim zgodnejše prijave na povezavi: https://forms.gle/meEdmt9rJyPkQe7P7  ali na e-naslov info@rotaract-celje.org. Če boste prijavo poslali po e-pošti, lepo prosimo za vaše kontaktne podatke, da vam posredujemo nadaljnje potrebne informacije. Za sodelovanje v košarki se lahko prijavite ekipno ali kot posamezen tekmovalec in vam bomo ekipo pomagali poiskati mi.

Categories: Dogodki

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.